Βαμβακάς Γεώργιος

ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

<<…Πορεύομαι ανέκαθεν με ανιδιοτέλεια, πολιτικό ήθος και ευγενή άμιλλα και εκεί θα εξαντληθεί ο προεκλογικός μου αγώνας… Μακριά από εδώ ανεδαφικές κριτικές και ανούσιες προσωπικές επιθέσεις. Εχθρός μας είναι τα προβλήματα της Πετρούπολης και μόνο αυτά!!!>>
…ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ…
“…Είμαι ο Γιώργος Βαμβακάς… δεν είμαι απλώς ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην Πετρούπολη, την πόλη που με είδε να μεγαλώνω να κάνω Φίλους, Οικογένεια, Συνεργάτες και να εξελίσσομαι επαγγελματικά. Ακούραστος αρωγός όπου μου ζητήθηκε. Ως επαγγελματίας έχω δημιουργήσει πριν 20 περίπου χρόνια τα Ασφαλιστικά γραφεία COTTON CLUB Βαμβακάς στην Πόλη μας και πριν 8 χρόνια ένα νέο στην Πόλη της Καλαμάτας (τόπος καταγωγής μου). Ζώντας στην Πετρούπολη επί 24ώρου βάσεως γνωρίζω πρώτος τις ανάγκες των κατοίκων και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική κοινότητα…Έχοντας ήδη υπηρετήσει ως δημοτικός σύμβουλος την 4ετία που διανύουμε,  έχω την εμπειρία και τη γνώση για να αντιμετωπίσω τα προβλήματα που  η Πόλη μας έχει. Είμαι από αυτούς  που ακούω, κατανοώ και δρω. Αφοσιωμένος στο να κάνω την Πετρούπολη μια *Πετρούπολη Ανθρώπινη Πόλη, μια Πόλη – Πόλη να ζεις , και ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ  ΑΚΟΜΗ  ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ!!! …ΓΙΑΤΙ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
…Για όλους αυτούς τους λόγους (και ακόμη πολύ περισσότερους) θα είμαι  υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Ενωμένη Πετρούπολη”, μια παράταξη που ενώνει όλες τις  φωνές και απόψεις που έχουν  κοινό στόχο: τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους τους πολίτες.
Με βάση την ΕΜΠΕΙΡΙΑ και την ΓΝΩΣΗ, για Δημιουργία όπου έχω ασχοληθεί στον στίβο της Ζωής  έχω  το όραμα, το μεράκι και την όρεξη να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις να δημιουργήσουμε  πετυχαίνοντας για την Πόλη μας όλα τα παραπάνω!!!…Από την θεαματική αναβάθμιση των υποδομών (που ήδη έχουμε ξεκινήσει) και την προώθηση της τοπικής οικονομίας, μέχρι την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Είμαι ο Εκπρόσωπός σας, η Φωνή σας και συμβάλω έτσι ώστε Μαζί  με εσάς να βελτιώνουμε συνεχώς  την Ποιότητα ζωής που χρειάζεται η Πετρούπολη μας.
Σας Ευχαριστώ
Γιώργος Βαμβακάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με την ¨ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ”
και τον Δήμαρχο ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΑΒΡΙΗΛ-ΒΛΑΧΟ.
Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top