ΤΣΙΚΝΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΤΣΙΚΝΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Αγαπητές και αγαπητοί μου συμπολίτες,

επικοινωνώ μαζί σας γιατί θέλω να γνωρίζετε την Ελένη που έρχεται να σας ζητήσει την  ψήφο σας.

Γεννήθηκα στην Πετρούπολη, τον τόπο αυτό τον έχω ζήσει, τον έχω περπατήσει, τον έχω  ευχαριστηθεί. Εδώ έκανα τα πρώτα μου όνειρα ζωής, εδώ γνώρισα τις πρώτες μου μεγάλες  χαρές και λύπες. Η καθημερινότητα μου αρχίζει και τελειώνει στην Πετρούπολη!

Σπούδασα οδοντοτεχνίτης, δουλεύω από μικρή ηλικία. Τώρα είμαι ιδιωτικός υπάλληλος σε  μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων και έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο συζητώντας τα  καθημερινά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Αυτό με έκανε από πολύ νωρίς να ασχοληθώ από καρδιάς με την προσφορά στο  συνάνθρωπο. Να προβληματιστώ για τα απλά πράγματα που μας λείπουν και πολλές φορές  μας στερούν το χαμόγελο.

Δραστηριοποιήθηκα στο Γυναικείο χώρο, έγινα Υπεύθυνη του Δυτικού Τομέα και με την  γυναικεία ενσυναίσθηση και αποφασιστικότητα, έδρασα άμεσα και αποτελεσματικά, θέλω  να πιστεύω, δίνοντας λύση σε πολλά θέματα των συμπολιτών μας.

Έρχομαι λοιπόν τώρα και σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία και τη δυνατότητα και  θεσμικά να γίνω η Ελένη σας !

Η Ελένη που θα γυρίζει τις γειτονιές της Πετρούπολης, τις γνωστές της γειτονιές και θα  αφουγκράζεται, τις δυσκολίες, τις λύπες, τις απογοητεύσεις, τις ανάγκες, τις επιθυμίες των  ανθρώπων της διπλανής πόρτας.

Η Ελένη που θα κάθεται να συζητά μαζί σας πως το Αύριο μας θα γίνει καλύτερο,  ομορφότερο, ασφαλέστερο!

Θα αποφασίζουμε μαζί για ένα περιβάλλον καθαρό, υγιές, ασφαλές και όμορφο τόσο για  όλες τις ανθρώπινες ηλικίες όσο και για τα αγαπημένα μας ζώα.

Ο ανθρώπινος πολιτισμός ορίζεται κύρια από τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε και  σεβόμαστε τα ζώα.

Η Πετρούπολη θα γίνει το φωτεινό παράδειγμα της φιλοζωικής συμπεριφοράς. Θα  διαμορφώσουμε ένα δίκτυο εθελοντών που θα αναπτύξει ένα πλαίσιο προστασίας όλων των  αδύναμων ζωών, ανθρώπων και ζώων.

Ο Στέφανος Βλάχος έχει ήδη αποδείξει την Αυτοδιοικητική Γνώση του, την Συνέπεια λόγων  και έργων και την ανθρωπιά του!

Το καλύτερο Περιβάλλον, οι πολιτιστικές δράσεις που θα αναδεικνύουν στοιχεία του  Πολιτισμού και της Παράδοσης μας, οι κοινωνικές – εθελοντικές πρωτοβουλίες προσφοράς  βοήθειας και συμπαράστασης στο συνάνθρωπο μας, θα είναι οι καθημερινές σκέψεις και  ενέργειες μου.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να δίνουμε στον εαυτό μας ευκαιρίες διασκέδασης και συνεύρεσης  μας. Θα δημιουργούμε καλλιτεχνικά δρώμενα, τραγούδι, χορός και κρασάκι στις γειτονιές  μας!

Θα δίνουμε στα παιδιά μας το καλό παράδειγμα του περιβαλλοντικά υπεύθυνου πολίτη.

Ενημέρωση σε όλους, με μικρές εθελοντικές ομάδες για την ανακύκλωση, για την εξοικονόμηση ενέργειας, για τη δημιουργία μικρών παρτεριών με λουλούδια σε κάθε  γειτονιά.

Ενεργοί πολίτες για την Πετρούπολη μας!

Όμορφη, καθαρή και περιβαλλοντικά ενημερωμένη και δραστηριοποιημένη Πετρούπολη  δηλώνει ότι τα παιδιά της, οι αυριανοί πολίτες της θα έχουν αποκτήσει Αξίες και Αρχές που  θα προσφέρουν στην πόλη τους με αλτρουισμό, περιβαλλοντική συνείδηση και πάνω από  όλα με ανθρωπιά.

Αυτά σκέφτεται η Ελένη σας!

Αυτά θέλει να συζητήσει και να οργανώσει μαζί σας!

Και ξέρετε αυτά και άλλα πολλά μπορούν όλα να γίνουν.

Και θα γίνουν γιατί το θέλουμε!

Και θα γίνουν γιατί το μπορούμε!

Και θα γίνουν γιατί το αξίζουμε!

Αγαπημένες μου και αγαπημένοι μου συμπολίτες, Φίλοι μου, Όραμα μου είναι, με τη δική  σας ψήφο – στήριξη, να πάμε την Πετρούπολη ακόμα πιο ψηλά ακόμα πιο μπροστά με τον  Άξιο Δήμαρχο μας το Στέφανο Βλάχο!

Με εκτίμηση,

Ελένη Τσικνιαδοπούλου

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top