ΤΣΙΜΠΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΤΣΙΜΠΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Πετρούπολη. Το πατρικό µου βρίσκεται µία ανάσα από το όμορφο βουνό µας, το Ποικίλο, στη σκιά του θεάτρου Πέτρας. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Χρηµατοοικονοµικά. Είμαι παντρεµένη µε το Βασίλη Μπίτζα και έχω τρεις γιους, το Χάρη, τον Άγγελο και τον Ανδρέα. Έχω εργαστεί για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τοµέα και στη συνέχεια δημιούργησα τις εταιρείες ADDICTION PUBLISHING & ADDICTION INSURANCE Τα τελευταία 14 χρόνια είµαι η εκδότρια της free press Natura nrg, πανελλαδική εφηµερίδα η οποία μετρά 135 τεύχη και του ιστότοπου www.naturanrg.gr που ενηµερώνουν το κοινό για θέµατα Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Υγείας, Διατροφής, Φυσικής Ευεξίας. Τα εν λόγω Mέσα Eπικοινωνίας έχουν τιµηθεί µε τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 και 2015.

Ζω, κινούμαι στην Πετρούπολη όλη μου τη ζωή. Ονειρεύομαι µία ασφαλή πόλη, οικολογικά φωτισμένη, με ασφαλείς πεζοδρόμους που τα παιδιά της θα µπορούν να ζουν και να κινούνται ελεύθερα. Θέλω η πόλη µου να διαθέτει χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης!
Διεκδικώ µία πόλη «φιλική» προς την εργαζόµενη µητέρα. Μία πόλη που θα νοιάζεται για τους ηλικιωµένους της και θα φροντίζει να έχουν λόγο ύπαρξης µε καινοτόµα προγράµµατα απασχόλησής τους. Μια πόλη που θα προάγει και θα επιβραβεύει τον εθελοντισµό! Μία πόλη συμπεριληπτική και όχι αφοριστική, όχι επικριτική που θα δώσει στον καθένα από εμάς ένα κίνητρο να μετατοπίσουμε την σκέψη μας και τη δράση μας έστω και για λίγο, μια πόλη πιο πράσινη, πιο ηθική, μια πόλη που ο ένας θα δίνει στον άλλον έστω και μία ώθηση, μία έμπνευση για την πιο βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού μας και της κοινωνίας που ζούμε.

Συντάχτηκα µε την «Ενωμένη Πετρούπολη» και το Στέφανο Βλάχο, γιατί έχει όραµα, έχει εµπειρία, αξιόλογα στελέχη που πλαισιώνουν την οµάδα µας κι έχει αποδείξει ότι ασχολείται σοβαρά µε τα µικρά αλλά και τα µεγάλα ζητήµατα, Την βιοκλιματική ανάπλαση, τη βιώσιμη αστική κινητικότητα με τη δημιουργία ασφαλών δρόμων για οδηγούς και πεζούς, την κατασκευή ποδηλατοδρόμων, τη δημιουργία μικρών αστικών πάρκων και χώρων πρασίνου. Διεκδικώ μία πόλη καταπράσινη, καθαρή με ανθρώπους εκπαιδευμένους και ευαισθητοποιημένους σε θέματα ανακύκλωσης, κομποστοποίησης που θα καταφέρει να παράγει σχεδόν μηδενικά απόβλητα.

Η Πετρούπολη, η πιο όμορφη πόλη της Δυτικής Αθήνας οφείλει να αναδείξει την κληρονομιά της, το Ποικίλο Όρος, που διαθέτει µία πλούσια βιοποικιλότητα, το θέατρο Πέτρας που έχει µία τεράστια δυναµική ανάπτυξης πολιτισµού.
Η Πετρούπολη πρέπει να διεκδικήσει πόρους -εκπονώντας τις κατάλληλες µελέτες- και να επωφεληθεί από ευρωπαϊκά και άλλα προγράµµατα για τη δηµιουργία έργων στην πόλη µας!

Στις 8 Οκτωβρίου, ζητώ την στήριξή σας στην παράταξη Ενωμένη Πετρούπολη και στο Δήμαρχο Στέφανο –Γαβριήλ Βλάχο για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το σημαντικό έργο της βελτίωσης της όμορφης πόλης μας .

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top