ΤΣΑΓΚΑΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΤΣΑΓΚΑΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Ονομάζομαι ΤΣΑΓΚΑΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΩΝ ( ΠΑΝΤΕΛΉΣ)

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι 33 χρόνια επαγγελματικά στην Πετρούπολη (Νησάκι). Είμαι παντρεμένος με την Παναγουλοπούλου Γεωργία και έχουμε μία υπέροχη κόρη. Τελείωσα το 1ο Λύκειο Πετρούπολης και διάλεξα τεχνική δουλειά που αγαπούσα. Πτυχιούχος Σιβιτανιδείου σχολής Ηλεκτρολόγος και Πτυχιούχος Τεχνίτης τηλεπικοινωνίας ενώ το Δημόσιο ήταν εύκολο να μπω, με τράβηξε το ελεύθερο επάγγελμα και η επιχείρηση.

Δούλεψα τρία χρόνια ιδιωτικός υπάλληλος και τότε κατάλαβα ότι με όλα τα ΠΡΕΠΕΙ που έμαθα, από μικρός έφτιαξα έναν χαρακτήρα που πραγματικά με ηρεμεί. Είπα ως εδώ με το σκληρό ΠΡΈΠΕΙ, ήθελα ελευθερία, και σαν ελεύθερος επαγγελματίας χρησιμοποιώ πάντα το ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Με ειλικρίνεια, εντιμότητα, ακλόνητα πιστεύω, να αναγνωρίζω τα λάθη μου, να μην δυσκολεύω την ζωή των συνανθρώπων μου. Κατάφερα να έχω φίλους και όχι πελάτες, εμπόρους, γειτόνους. 36 χρόνια δουλειάς από το πρωί έως το βράδυ,που χρόνος για τα κοινά, που πάντα ήθελα να προσφέρω! Διάλεγα στις εκλογές πρόσωπα, πάντα για κοινοτική προσφορά και όχι για ατομικά συμφέροντα.

Ήρθε η ώρα πλέον, να αποφασίσετε εσείς αν χρειάζομαι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πετρούπολής μας, με τον συνδιασμό της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ με υποψήφιο δήμαρχο ΣΤΈΦΑΝΟ ΒΛΑΧΟ.

ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗ χρειάζεται ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΕΙ ΜΠΡΟΣΤΆ.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μας.

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top