ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Γεννήθηκα στην Πετρούπολη το 1980 και μεγάλωσα στις γειτονιές της.Γιος του Γεωργίου Σουρβίνου και της Κωνσταντίνας Δημοπούλου.. Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο από όπου εισάγομαι κατόπιν Πανελληνίων εξετάσεων στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά .Η αποφοίτηση μου ως Οικονομολόγος ισχυροποίησε τη θέλησή μου για μεταπτυχιακές σπουδές. Αποκτώ μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (master) στο τομέα της Τραπεζικής από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ενώ λίγο αργότερα ολοκληρώνω το δεύτερό μου master πάνω σε θέματα περιβάλλοντος-Κλιματικής Κρίσης και Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια στην Εθνική τράπεζα ως λογιστής και εν συνεχεία σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Συμμετέχω ως μέλος του Συλλόγου Επτανησίων -όντας Κερκυραίος στη καταγωγή- σε δράσεις που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την κουλτούρα των Ιονίων νήσων.

Είμαι έγγαμος και πατέρας μιας θυγατέρας.

Πάντοτε θεωρούσα ότι η συμμετοχή στα κοινά οφείλει να αποτελεί πυξίδα και οδηγό αδιάλειπτης ανιδιοτελούς προσφοράς στο τόπο και στους συμπολίτες μας. Τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής τα τελευταία 4 χρόνια αναδεικνύουν την δυνατότητα για διεύρυνση της δημιουργικής αξιοποίησης ενεργειών που αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας. Σύγχρονα ζητήματα όπως οι ψηφιακές δυνατότητες, οι μετακινήσεις μέσω της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, η ενίσχυση της κοινωνικής πρόνοιας για μια ανθρώπινη Πετρούπολη που διευκολύνει και σέβεται τον συνάνθρωπο στη καθημερινότητά του αποτελούν ισχυρά κίνητρα συμμετοχής μου. 

Προωθώντας προτάσεις που ενδυναμώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα- ένα βιώσιμο μέλλον για όλους μας- συμμετέχω στην Ενωμένη Πετρούπολη με τον Στέφανο βλάχο.

Με γνώμονα το ήθος και τον Άνθρωπο θα ήταν τιμή μου η στήριξή σας.

 

Κων/νος Σουρβίνος

Οικονομολόγος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ‘’Ενωμένη Πετρούπολη’’

E mail : sourvik@gmail.com

Facebook : Kostas Sourvinos

Κινητό: 6973076939

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top