ΣΙΝΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΙΝΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ονομάζομαι Σινιώρης Γεώργιος του Αναστασίου. Γεννήθηκα το 1967 στην Αθήνα. Διαμένω μόνιμα στην Πετρούπολη 25 χρόνια μαζί με την σύζυγό μου και τα δύο μας παιδιά.

Είμαι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας με ειδικότητα την Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος 2 μεταπτυχιακών: 

Post-graduate diploma in management studies (ncfe uk)

Master Business Administration (Frederick University, Nicosia – Limassol).  

Επίπεδο στις Ξένες Γλώσσες: LRN Level 3 certificate in ESOL International (CEF C2)

Πιστοποίηση Πληροφορικής: iCT Europe 

Έχω εργαστεί στον Ιδιωτικό Τομέα ως Διοικητικός και Οικονομικός υπάλληλος  στην Ναυτιλία και στον Τουρισμό. Από το 1994 εργάζομαι στην ΕΥΔΑΠ. Από το 2021 κατέχω την θέση του Διευθυντή της Υγειονομικής Περίθαλψης.

Το 2013 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Ακαδημία τής Εργασίας τής ΓΣΕΕ.

Διατέλεσα Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ  (2014-2019), εκπροσωπώντας τα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά και της κοινωνίας, με καθοριστική συμμετοχή στην επιτυχή έκβαση της διατήρησης του Δημόσιου Χαρακτήρα του νερού στην Ελλάδα.

Συμμετέχω στο συνδυασμό «Ενωμένη Πετρούπολη» θεωρώντας ότι οι επικεφαλής των 3 συνδυασμών πού την αποτελούν (Στέφανος Βλάχος, Θανάσης Σκαλιστηρας & Θοδωρής Λαππας) με την εμπειρία τους και το έργο τους μπορούν να  εγγυηθουν την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου μας. 

Διεκδικώ τη στήριξή σας και ευελπιστώ να αποτελέσω μια από τις επιλογές σας για την επόμενη μέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πετρούπολης.

Δεσμεύομαι: Να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου και την εμπειρία της εργασιακής και συνδικαλιστικής μου διαδρομής, ώστε να φανώ αποτελεσματικός στην ανάπτυξη και την προκοπή του Δήμου μας με το βλέμμα στο μέλλον.

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top