ΝΟΥΡΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΝΟΥΡΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ονομάζομαι Αγγελική Νούρτση και κατοικώ στην Πετρούπολη με την οικογένεια μου από το 1993 .

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον κλάδο της ομορφιάς από το 2000. Ίδρυσα την πρώτη μου επιχείρηση το 2003 με έδρα την πόλη μας, το Glamorous Beauty Salon έναν πολυχώρο ομορφιάς, του οποίου οι δραστηριότητες επεκτάθηκαν το 2020 αποκτώντας διαδικτυακή παρουσία www.glamorousbeauty.gr.

Το 2018 ξεκίνησα το νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα, την ανάπτυξη και παραγωγή ελληνικών καλλυντικών προϊόντων Qua Cosmetics.

Διετέλεσα εκπαιδευτικός του τομέα τεχνικών αισθητικής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (2003-2010).

Έχω ενεργή δράση ως εθελόντρια στη διάσωση αδέσποτων ζώων, στην παροχή βοήθειας σε αυτά και στην εύρεση της παντοτινής τους οικογένειας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς από το 2019 το κατάστημα μου αποτελεί σημείο συλλογής πλαστικών καπακιών τα οποία προσφέρονται σε ΜΚΟ με σκοπό την προσφορά βοήθειας σε συμπολίτες μας σε ανάγκη.

Ως επιχειρηματίας με ενεργοποιημένο αίσθημα ευθύνης για την πόλη μου θα εστιάσω τις δυνάμεις μου στην υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, μέσω της συνεργασίας για την αμοιβαία στήριξη και ανάπτυξη της τοπικής αγοράς. Και φυσικά την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και  του εθελοντισμού για τα Αδέσποτα Ζώα. Πιστεύω ακράδαντα στην αξία και τη σημασία της φροντίδας των ζώων και στην ανάγκη να οργανώσουμε τη φιλόζωη κοινότητα μας που θα προστατεύει τα αδύναμα μέλη της.

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top