ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μουρτζανός Βασίλειος του Μιχαήλ.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1985. Κατάγομαι από την Κρήτη, συγκεκριμένα από την επαρχία Αμαρίου του Νομού Ρεθύμνης. Κατοικώ στην Πετρούπολη, είμαι παντρεμένος και πατέρας.

Εργάζομαι ως στέλεχος στις Οδικές Συγκοινωνίες  ( Ο.ΣΥ. Α.Ε.), και συγκεκριμένα ως Υπεύθυνος τμήματος.

Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως ΕΥΖΩΝΑΣ, στο επίλεκτο Σώμα του Ελληνικού στρατού ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ.

Έχω διατελέσει επι σειρά ετών Πρόεδρος του χωριού μου στο Σύλλογο Φουρφουριανών Αθήνας “ο Άγιος Γεώργιος” , παράλληλα για μια τετραετία ανέλαβα την γραμματεία της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου που εδρεύει στην Αττική ως Γενικός Γραμματέας. Επίσης διατηρώ ενεργή την παρουσία μου στο μεγαλύτερο σωματείο Κρητών στην Αττική εν ονόματι Παγκρήτιος Ένωσης. Από το 2003 διατελω ενεργό μέλος του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης ” Η ΜΕΓΑΛΌΝΗΣΟΣ ” τόσο ως μέλος χορευτικής ομάδας, ως μέλος θεατρικής ομάδας,  ως χοροδιδάσκαλος , και τα τελευταία χρόνια από τη θέση του Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου. Με την ιδιότητα του χοροδιδασκάλου πάντα εκπροσωπώ την Ελληνική παράδοση σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ενασχόληση μου με τα δρώμενα του τόπου μου, σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και η αγάπη μου για τον άνθρωπο με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με τον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η υπευθυνότητα και η εργατικότητα με χαρακτηρίζουν. Η αγάπη για την πόλη που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με έκανε να “πολεμήσω” για το καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Όραμα μου μία πόλη ακόμα πιο όμορφη, πιο λειτουργική, πιο ποιοτική, πιο ζωντανή, και με περισσότερες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες.

Οι δράσεις μας στο σύλλογο Κρητών Πετρούπολης “Η ΜΕΓΑΛΌΝΗΣΟΣ” , που είναι ένας από τους πιο γνωστούς και δραστήριους συλλόγους της Ελλάδος , είναι ένα μικρό δείγμα για το πόσα πολλά μπορώ να προσφέρω στην πόλη μας.

Έχω αρκετή διάθεση να εργαστώ για την πόλη, την εντολή σας περιμένω!
Η Πετρούπολη αλλάζει, και την αλλάζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ!

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top