ΜΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ονομάζομαι Χρήστος Μάντης, γεννήθηκα στην Πετρούπολη το 1966, και αποφοίτησα το 1984 από το 1ο λύκειο Πετρούπολης
Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία και έχω δύο ανήλικα παιδιά.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τους παραδοσιακούς χορούς, το θεατρικό τμήμα και το Πίνγκ Πόνγκ στο σύλλογο της Πετρούπολης και σαν αθλητής στο Judo στον Άρη Πετρούπολης, με αποτέλεσμα να ζω και να αφουγκράζομαι τα θετικά και τα αρνητικά της πόλης μας.

Έχω σπουδάσει οδοντοτεχνίτης, τεχνικός ασφαλείας, προσωπικό ασφαλείας και αγιογράφος – συντηρητής έργων τέχνης Επίσης έχω πτυχίο στην εναλλακτική θεραπεία (ρείκι) και ασχολούμαι με την ολιστική θεραπευτική.

Επίσης έχω πτυχίο στην εναλλακτική θεραπεία (ρείκι) και ασχολούμαι με την ολιστική θεραπεία

Έχω εργαστεί δέκα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και διατηρώ τα τελευταία 23 χρόνια δική μου επιχείρηση. Για 15 χρόνια έχω τελέσει υπεύθυνος στο υγειονομικό της Δυτικής Αττικής

Γνωρίζω τα προβλήματα της πόλης μου καθώς και τις ανάγκες της. Προσπαθώ συνεχώς να βρίσκω και να δίνω λύσεις και μέσα από την ενασχόλησή μου με αυτά.

Με παράδειγμα τη συμμετοχή μου ως αντιπρόεδρος και πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 5ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης και στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας.

Πιστεύω ότι αξίζουμε το καλύτερο και πρέπει η προσπάθεια που ξεκίνησε, να ολοκληρωθεί. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την πόλη που γεννήθηκα και μεγαλώνω εγώ και τα παιδιά μου.

Σας ευχαριστώ από την καρδία μου για την στήριξη & την εμπιστοσύνη σας

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top