Μαλαμής Σ. Χρήστος

ΜΑΛΑΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ονομάζομαι Μαλαμής Χρήστος , είμαι γέννημα-Θρέμμα Πετρούπολης και αποφοίτησα απο το Α’ Λύκειο Πετρούπολης. Είμαι έγγαμος και πατέρας μίας κόρης. Είμαι Οικονομολόγος -μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου , και διατηρώ Λογιστικό Γραφείο τα τελευταία 30 έτη. Είμαι Πρόεδρος της Ολυμπιάδας Πετρούπολης υγρού στίβου, ενός ιστορικού και από τα πιο παλιά σωματεία της πόλης μας. Συμμετέχω ενεργά στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος από τις Θέσεις του Προέδρου της Ελεγκτικής Επιτροπής Οικονομικών και του Ταμία της Περιφέρειας Αττικής.

Είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πετρούπολης, στο πλευρό του Δημάρχου Βλάχου Στέφανου και του συνδυασμού “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ”.

Πρώτιστο μέλημά μου να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω στο να ανέβει η πόλη μας ακόμα περισσότερο πρώτα στα μάτια των πολιτών της και ύστερα στα μάτια των επισκεπτών της.

Είμαι υπέρμαχος του ” Αθλητικού Τουρισμού ” και θα προσπαθήσω μέσα από την ιδιότητά μου να πάρουμε όσες περισσότερες διοργανώσεις μπορούμε σε όλα τα αθλήματα που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας . Ήδη στο Εθνικό μας Άθλημα της υδατοσφαίρισης πέρυσι και μόνο διοργανώσαμε πάνω από 50 επίσημους αγώνες με αποτέλεσμα να επισκεφτούν τη πόλη μας εκατοντάδες πολίτες από πολλούς Δήμους όχι μόνο της Αττικής αλλά και της Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα και στον Αθλητισμό και στη Παιδεία και στο Πολιτισμό και στο Περιβάλλον αλλά μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερα στη πόλη μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ από όλες και όλους όσοι με κρίνουν ικανό και Θεωρούν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την όρεξή μου για τα όνειρά τους, να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να με κάνουν υπόλογό τους.

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top