ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Ονομάζομαι Ειρήνη Κουράκου Λεκκάκου, γεννήθηκα το 1971 στον Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Οι ρίζες μου και η κληρονομιά μου έχουν πάντα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Αποφοίτησα από το York University του Τορόντο με ειδίκευση στην Αγγλική Φιλολογία. Παράλληλα, από νεαρή ηλικία είχα την ευκαιρία να εργαστώ για είκοσι χρόνια στην Καναδική τηλεόραση ως ηθοποιός σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, κάτι που με βοήθησε να αναπτύξω δεξιότητες επικοινωνίας και κατανόησης των ανθρώπινων σχέσεων.

Το 1995, ακολουθώντας την καρδιά μου, μετακόμισα από τον Καναδά στην Ελλάδα και έγινα μόνιμος κάτοικος Πετρούπολης, όπου και διαμένω όλα αυτά τα χρόνια με τον σύζυγο μου και τις δύο κόρες μας. Επί σειρά ετών διδάσκω με σεβασμό και αγάπη τα παιδιά της Πετρούπολης την Αγγλική Γλώσσα, προσπαθώντας να τους μεταδώσω όχι μόνο γνώσεις, αλλά και τιμές.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να προσφέρω στους συμπολίτες μου και τον δήμο μας με γνώμονα τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου και το πάθος μου για τα κοινωνικά δρώμενα. Θέλω να συμβάλω στη δημιουργία μιας Πετρούπολης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των κατοίκων της.

Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να έχω την στήριξη σας για την Ενωμένη Πετρούπολη. Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top