Στέλλα Κωσταλούπη

ΚΩΣΤΑΛΟΥΠΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Ονομάζομαι Στέλλα Κωσταλούπη και είμαι απόφοιτος 1ου Γενικού Λυκείου Πετρούπολης καθώς και Σχολής Γραμματέων Διευθύνσεως.

Εργάστηκα για μια δεκαετία ως γραμματέας σε Α.Ε. ενώ παράλληλα ολοκλήρωσα σπουδές μόδας στη σχολή μόδας Βελουδάκη (stylist- modelist).

Ως μητέρα δύο παιδιών ασχολήθηκα διεξοδικά με την ανατροφή τους και διατέλεσα γραμματέας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου τους για έξι χρόνια.
Επίσης έχω λάβει μέρος σε πολλά τμήματα δραστηριοτήτων του Δήμου μας όπως παραδοσιακούς χορούς, latin κ.α.

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό (αγώνες δρόμου) ως αθλήτρια αλλά και ως εθελόντρια.
Επίσης η ανάγκη μου για δημιουργία και οι σχετικές σπουδές μου με έχουν στρέψει πλέον στην ενεργή ενασχόληση με τον σχεδιασμό και την δημιουργία κοσμημάτων.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πετρούπολη Αττικής. Οι γονείς μου εγκαταστάθηκαν σε αυτήν την δεκαετία του ’50 και δραστηριοποιήθηκαν επαγγελματικά στην πόλη για πάνω από 25 χρόνια.

Στην συνέχεια έκανα κι εγώ την δική μου οικογένεια εδώ, όπου συνεχίζω και κατοικώ με τις πλέον ενήλικες κόρες μου. Συνεπώς η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο είναι μεγάλη και αδιάλειπτη. Βιώματα, μνήμες, δραστηριότητες, όλα βρίσκονται εδώ.

Δέχτηκα λοιπόν με χαρά την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023. Τώρα που η Πετρούπολη είναι “ενωμένη” θεωρώ ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή για εμένα να ασχοληθώ με τα κοινά και με τις δραστηριότητες με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξης για την πόλης μας.
Η “ΕΝΩΜΈΝΗ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗ” εκπροσωπείται από ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ επί σειρά ετών και πιστεύω σε αυτούς.

Με αγάπη για την Πετρούπολη

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top