ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ονομάζομαι Καραθανάση Δήμητρα και μέσα σε λίγες γραμμές θέλω να σας συστηθώ και να σας πω το δικό μου όραμα για την Πετρούπολη που κατοικώ και εργάζομαι τα τελευταία 22 χρόνια.

Αποφοίτησα από το Γ΄ λύκειο Ζωγράφου και το 2004 μετακόμισα στην Πετρούπολη, όπου μέχρι σήμερα κατοικώ και διατηρώ την δική μου επιχείρηση, κομμωτήριο με την επωνυμία «DK Hair and Make Up».

Είμαι μητέρα δύο παιδιών, της Ηλιάννας 18 ετών , φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και του Μάρκου 14 ετών , μαθητή 3ης γυμνασίου στο 4ο Γυμνάσιο Πετρούπολης.

Έχω συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες του δήμου που αφορούν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες αλλά και σε εθελοντικές ενέργειες για την βελτίωση της καθημερινότητάς, στην πόλη μας , ενώ με προσωπική εθελοντική εργασία βρίσκομαι κοντά στις μονογονεϊκές οικογένειες.

Ναι με θάρρος σας λέω, ότι  ξέρω τι σημαίνει να μετέχεις σε μια μονογονεϊκή οικογένεια και να μεγαλώνεις, να σπουδάζεις και να δημιουργείς γερές βάσεις σε 2 παιδιά , ώστε να αποτελέσουν άξια μέλη της κοινωνίας, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο φως και την καταξίωση.

Με την ενασχόλησή μου με τα κοινά, οραματίζομαι να συμβάλλω στην δημιουργία μιας ισχυρής τοπικής αυτοδιοίκησης κοντά στο πολίτη και στα καθημερινά του προβλήματα, πόρτα – πόρτα, δημιουργώντας ένα κύκλο υποστήριξης και έμπρακτης βοήθειας , χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλή δουλειά.

Ως γυναίκα , θα σταθώ δίπλα σε κάθε γυναίκα , σύζυγο, μητέρα που θα χρειαστεί την βοήθεια μου και σε συνεργασία με την δημοτική αρχή θα παλέψω για τα δικαιώματα της.

Tο 2023 η γυναίκα συνεχίζει, δυστυχώς, να βάλλεται, ευτυχώς από μια μικρή μερίδα της κοινωνίας που δεν σέβεται τον ρόλο της μέσα σε αυτή. Η γυναίκα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολιτισμένο κόσμο, καθώς αντικατοπτρίζει τον κύκλο ζωής , αφού εκείνη τον χαράζει.

Ο αγώνας για μια πολιτισμένη κοινωνία απαιτεί την συμμετοχή όλων μας.

Aς φτιάξουμε τον δικό μας κύκλο ζωής!

Ας δημιουργήσουμε την καθημερινότητα που μας αξίζει !

 

Καραθανάση Δήμητρα

Ελεύθερη Επαγγελματίας

Υποψήφια δημοτική Σύμβουλος

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top