ΚΑΚΑΒΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΑΚΑΒΑΣ ΝΙΚΟΣ

Γεννήθηκα και κατοικώ στην Πετρούπολη από το 1964.Οι γονείς μου με καταγωγή από Ευρυτανία και Εύξεινο Πόντο εγκαταστάθηκαν το 1958.
Μετά τις σπουδές μου στην Οδοντιατρική Σχολη του ΕΚΠΑ διατηρώ ιδιωτικό Οδοντιατρείο από το 1989 παντρεμένος με δύο παιδιά τελειόφοιτους Οδοντιατρικής και Ιατρικής. Είμαι μέλος σε αρκετούς επιστημονικούς φορείς και εταιρείες.
Έλαβα μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2011-2014-2019 και εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος.
Πιστεύω ότι η αυτοδιοίκηση είναι αγάπη για τον τόπο που κατοικείς. Είναι μεράκι και διάθεση προσφοράς στους ανθρώπους που ζουν δίπλα σου και δεν έχει χρώμα.
Το 2019 ο Δήμαρχος Στέφανος Βλάχος μου εμπιστεύτηκε την Αντιδημαρχία Παιδείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής σε μια δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Δημιουργήσαμε νέες δομές όπως το ΚΕΠ.ΥΓΕΙΑΣ το Ιατρείο Άνοιας.
Θεσμοθετήσαμε από το 2020 τον δωρεάν Επαγγελμάτικο Προσανατολισμό στους μαθητές 1ης τάξης Λυκείου της πόλης μας.
Δημιουργήσαμε ομάδες κοινωνικών επιστημόνων και ψυχολόγων με αποκλειστικές υπηρεσίες στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Στηρίξαμε την οικογένεια -Λειτουργήσαμε καλοκαιρινούς παιδότοπους-Στηρίξαμε το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο.
Αναβαθμίσαμε τους παιδικούς μας σταθμούς και παραλάβαμε και εγκαινιάσαμε τον 3 Παιδικό Σταθμό.
Στηρίζω ότι προάγει την παιδεία την υγεία τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
Με ενδιαφέρει η ασφάλεια των συμπολιτών μου και η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της απασχόλησης και των υποδομών της Πετρούπολης.
Θέτω και πάλι την υποψηφιότητα μου στην κρίση σας με σκοπό τη συνέχιση του έργου που ξεκινήσαμε με το Δήμαρχο Στέφανο Βλάχο και ζητάω εκ νέου την εντολή σας με την παράταξη Ενωμένη Πετρούπολη.

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top