ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Κατάγομαι από την Άνω Μέλπεια, ένα μικρό  γραφικό  χωριό της ορεινής Μεσσηνίας  και διαμένω  με τη σύζυγο μου και τους δυο μας γιους στη Πετρούπολη εδώ και τριάντα χρόνια.

Υπηρέτησα για μια τριανταπενταετία  στην Ελληνική Αστυνομία ως  αξιωματικός  τόσο σε επιτελικές όσο και σε μάχιμες υπηρεσίες της Αττικής, έχοντας  χαραγμένα στη ψυχή μου από τη πρώτη μέρα τα λόγια της μάνας μου, «εκεί που  πας παιδάκι μου, πρόσεχε μην αδικήσεις άνθρωπο» και η συμπεριφορά μου είχε ως πυξίδα τόσο το σεβασμό στο Σύνταγμα όσο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια  χωρίς διακρίσεις, ιδιαιτέρως όμως το σεβασμό στους αδύναμους .

Συνταξιοδοτήθηκα με το βαθμό του Υποστρατήγου.

Η επιθυμία ενασχόλησης μου με τα κοινά  δεν είναι κάτι που προέκυψε όψιμα αλλά ανέκαθεν με συγκινούσαν τα κοινωνικά προβλήματα που εξ επαγγέλματος συναντούσα και αντιμετώπιζα καθημερινά.

Στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές σεβόμενος απολύτως την ελεύθερη βούληση σου, ζητώ τη στήριξη σου για να συνδράμω με τις δυνάμεις μου να συνεχίσει η Πετρούπολη να διανύει ημέρες έργων, αποτελεσματικότητος και ευημερίας, μια πόλη που τα παιδιά μας θα μαγεύονται από αυτή.

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top