ΓΕΩΡΓΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ονομάζομαι Γεωργατζόγλου Βασιλική και γεννήθηκα το 1980. Μεγάλωσα στην Πετρούπολη στην οποία διαμένω ακόμα με την οικογένειά μου. Με τον σύζυγό μου Στέλιο Αναστόπουλο, ο οποίος υπηρετεί στην πολεμική αεροπορία ως επισμηναγός, έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά έξι και επτά ετών αντίστοιχα.

Είμαι απόφοιτη Κλασσικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών «Διδασκαλία και Μάθηση» ΕΚΠΑ, «Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία» Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ομιλώ άριστα την Αγγλική γλώσσα και πολύ καλά την Ιταλική.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι ως εκπαιδευτικός – φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση από το 2005. Υπήρξα ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια των μαθητικών σπουδαστηρίων Διάδραση. Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και εξακολουθώ να επιμορφώνομαι αναφορικά με εκπαιδευτικά ζητήματα, ειδικής αγωγής, διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, σχολικής ψυχολογίας. Συνεργάζομαι με το Παιδαγωγικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διεξάγοντας έρευνα, συμμετέχοντας σε συνέδρια και αρθρογραφώντας σε επιστημονικά περιοδικά.

Ασχολούμαι, επίσης, με τη συγγραφή έχοντας συμμετάσχει σε αρκετούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, κατακτώντας διακρίσεις. Αποτελώ μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών από το 2013. Έργα μου έχουν συμπεριληφθεί στη Λογοτεχνική Εγκυκλοπαίδεια Χάρη Πάτση.

Από τα παιδικά μου χρόνια υπήρξα αθλήτρια πολεμικών τεχνών – Καράτε Shito Ryu, με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε πρωταθλήματα. Το 2010 κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Kobe Osaka. Από το 2015 κατέχω Δίπλωμα Εκπαιδευτού Καράτε Κατηγορίας Γ’ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αποτελώ μέλος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Πετρούπολης, του αθλητικού συλλόγου Αίας Ιλίου, καθώς και του Α.Ο. Γαλαξίας Περιστερίου, όπου και διετέλεσα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και γραμματέας.

Είμαι ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού, ενώ με απασχολούν ιδιαίτερα οι ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας, για τους οποίους επιβάλλεται να εξασφαλίσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.

Ως νέος άνθρωπος με ανησυχίες, αναζητήσεις και όραμα για το μέλλον της πόλης και των πολιτών επιζητώ τη στήριξή σας, ώστε να αποτελέσω τη φωνή των διεκδικήσεών μας. Μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη για την πρόοδο και την εξέλιξη της πόλης μας, για την απομάκρυνση από τις αγκυλώσεις και τις δυσλειτουργίες του παρελθόντος. Είμαι βέβαιη ότι η μάχη αυτή θα μας βρει νικητές! Το οφείλουμε άλλωστε στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας! Η νέα γενιά μπροστά με καινούργια πρόσωπα, φρέσκες ιδέες για μία σύγχρονη, βιώσιμη, φιλική πόλη για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως!

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top