ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ

Η αγάπη μου για τα κοινά και ο τρόπος ζωής μου τόσα χρόνια στο να προσφέρω στον συνάνθρωπό μου με είχε βοηθήσει να εκλεγώ Σύμβουλος στην 6η Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων για αρκετά χρόνια.

Διετέλεσα:
Πρόεδρος της Λέσχης Φιλίας (Κ.Α.Π.Η.) της 6ης Κοινότητας
Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας
Τακτικό μέλος του Δ.Σ των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αθηναίων
Τακτικό μέλος του Δ.Σ (Κ.Υ.Α.Δ.Α) Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων
Μέλος πολλών σωματείων και Φιλανθρωπικών συλλόγων
Κατάγομαι από το νομό Μεσσηνίας. Είμαι προγραμματίστρια Η/Υ και κατοικώ στην Πετρούπολη από το 2000.
Είμαι παντρεμένη με τον Πετροπουλιώτη Γιώργο Στενημαχίτη και έχω δύο υπέροχα παιδιά που φοιτούν το ένα στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου και το άλλο σε σχολείο της πόλης μας.
Πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες οφείλουμε και πρέπει να αναλάβουμε ενεργό ρόλο στα κοινά, για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες, παροχές
αλληλεγγύης, ανάσες πολιτισμού, καθαριότητας και να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας μέσα από μια “έξυπνη πόλη” στην υπηρεσία των πολιτών.
Όπως και κοντά στα αδέσποτα ζώα και τα δεσπόζοντα. Θεωρώ υποχρέωσή μας ο δήμος μας να αποτελεί πρότυπο διαχείρισης και ευζωίας των ζώων που βρίσκονται εντός των ορίων του. Ελάτε να γίνουμε η φωνή τους στο Δήμο Πετρούπολης. Η υπεύθυνη φιλοζωία είναι δείγμα πολιτισμού.
Η Πετρούπολη είναι πόλη που αγαπώ και κατοικώ και θέλω να προοδεύει.
Στόχος να γίνει η πόλη μας σημείο αναφοράς όλης της Δυτικής Αθήνας.
Με όλες τις δυνάμεις, όρεξη και με την αυτοδιοικητική μου εμπειρία που διαθέτω ζητάω την ψήφο σας στις 8 Οκτωβρίου 2023.
Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα αγωνιστώ με ένα μόνο συμφέρον… το κοινωνικό!
Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top