ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ονομάζομαι Χριστίνα Χαλιλοπούλου και πριν οκτώ χρόνια, εγώ, ο σύζυγος μου και τα δύο μας παιδιά αποφασίσαμε πως η Πετρούπολη θα είναι ο τόπος που θα αποκαλούμε σπίτι μας.

Είμαι Διεθνολόγος – Νομικός με εξειδίκευση στην διαμόρφωση κοινωνικής πολιτικής. Τα τελευταία 25 χρόνια, έχω εργαστεί σε Ελλάδα και εξωτερικό:

  • για την επίτευξη της κοινωνικής ένταξης με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης,
  • για την ισότητα των φύλων και
  • για την ενδυνάμωση των γυναικών και αντιμετώπιση της έμφυλης βίας τόσο από συνεργασίες στο Συμβούλιο της Ευρώπης, όσο και από τη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη δύο πρώην Πρωθυπουργών.

Έχω υπερασπιστεί με ήθος και αξία το δικαίωμα στην ισότιμη μεταχείριση και την καταπολέμηση των διακρίσεων των ανθρώπων, για την πρόσβαση δίχως διακρίσεις και προκαταλήψεις καθώς και για την εκπαίδευση και ενδυνάμωση των γυναικών, διότι οι γυναίκες εκτελούν πολλαπλούς ρόλους στην καθημερινότητα τους και  αξίζουν το σεβασμό μας ως μητέρες, σύζυγοι, εργαζόμενες και εν τέλει ως πρότυπα της κοινωνίας στην οποία ζούμε. Τον τελευταίο χρόνο, εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 6ου Γυμνασίου Πετρούπολης όπου μέσα από αυτόν τον ρόλο, γνώρισα και συνεργαστηκα με ικανούς ανθρώπους και υπέροχα παιδιά!

Επιθυμώ, η πόλη η οποία από επιλογή έγινε το σπίτι μου, να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων τεσσάρων ετών,ώστε να γίνει μια πόλη πρότυπο, καθαρή, ασφαλής, φιλική προς τους νέους, λειτουργική, φιλόξενη, με σύγχρονες υποδομές και πάνω από όλα, μια πόλη δίπλα στον πολίτη. Ζήτω τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησης σου ώστε η Πετρούπολη να γίνει η Πόλη που μας αξίζει.

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top