ΜΠΟΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΜΠΟΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ονομάζομαι Μπόκα Παρασκευή έχω γεννηθεί τον Μάιο του 1978 στην πόλη των Ιωαννίνων όπου μεγάλωσα και εργάστηκα μέχρι το 2007. Στην συνέχεια, μετακόμισα στην Πετρούπολη όπου κατοικώ μέχρι και σήμερα με τον σύζυγό μου Πετρόπουλο Δημήτρη και την κόρη μου μαθήτρια γυμνασίου.

Εργάστηκα ως ιδιωτική υπάλληλος στη θέση της διεύθυνσης καταστήματος γνωστής αλυσίδας καταστημάτων και στη πορεία μου ανατέθηκε και η διεύθυνση εταιρείας με αντικείμενο την διακόσμηση εσωτερικών χώρων καταστημάτων. Παράλληλα παρακολούθησα εκπαιδευτικά σεμινάρια διακόσμησης και δραστηριοποιήθηκα και στο χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων μέχρι και σήμερα.

Διετέλεσα για πολλά χρόνια πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης όπου και πραγματοποιήθηκαν μία σειρά εκπαιδευτικών δράσεων και απογευματινών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με μεγάλο αριθμό μαθητών να συμμετέχουν.

Στη συνέχεια, με ιδιαίτερη χαρά ανέλαβα την διοργάνωση και την υλοποίηση εκδηλώσεων στην πόλη μας όπου και παρακολούθησαν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί με θέμα το περιβάλλον και την ανακύκλωση, την παρουσίαση βιβλίων με θέματα που αφορούν τη σημερινή οικογένεια και ομιλίες αρμόδιων φορέων για την ψυχική υγεία. Επιπρόσθετα πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με θέματα ιατρικού περιεχομένου με την παρουσία καθηγητών πανεπιστημίων αλλά και την μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στην πόλη μας.

Με μεγάλη μου χαρά συμμετέχω στην Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Πετρούπολης η οποία αποτελεί συμβουλευτικό όργανο προς το Δημοτικό Συμβούλιο και παράλληλα είναι συνδετικός κρίκος της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής &Ισότητας των Φύλων με την Αυτοδιοίκηση για την εφαρμογή πολιτικών ισότητας όπου και συμμετείχα σε δράσεις και παρεμβάσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Έχω την πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Δημοτική αρχή πραγματικά δυναμική και προοδευτική, οδηγώντας την Πετρούπολη στο μέλλον που της αξίζει.

Με αίσθημα υπευθυνότητας και με γνώμονα και βάση την προσφορά προς την πόλη και τους κατοίκους της αποφάσισα και κατέρχομαι στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου και να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας ώστε να μου δώσετε έτσι την ευκαιρία με ταπεινότητα και σοβαρότητα να προσφέρω προς όφελος όλων των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση
ΜΠΟΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
(Βούλα )
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πετρούπολης.

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top