ΜΠΙΛΙΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

ΜΠΙΛΙΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

Ονομάζομαι Πανάγος Μπιλιώνης. Γεννήθηκα το 1972 στο Ίλιον και κατάγομαι από τα Λαγκάδια Αρκαδίας. Παντρεμένος με την Μαίρη Μαντέλλου, όπου και ζούμε στην Πετρούπολη τα τελευταία 22 χρόνια. Πατέρας τριών παιδιών, του Κωνσταντίνου 17 ετών, της Μελίνας 15 ετών και του Στέλιου 12 ετών.

Αποφοίτησα το 1989 από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων και είμαι Πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Στατιστική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Επαγγελματικά από το 2001 δραστηριοποιούμαι ως Στέλεχος του Τραπεζικού Τομέα με την ειδικότητα του Επιχειρηματικού Αναλυτή(Business Analyst) στον Τομέα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Παλαιότερα διατέλεσα Καθηγητής Φυσικής σε μαθητές Λυκείου στα Φροντιστήρια Ντάβος.

Η ενεργή σχέση μου με τα κοινά ξεκινά από το 2019 όπου είχα συμμετάσχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Συνδυασμό του Θανάση Σκαλιστήρα ‘’Πετρούπολη Ψηλά΄΄ ο οποίος με την δυναμική του παρουσία κατάφερε και αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα της παρούσας συνδιοίκησης του Δήμου μας. Έκτοτε συνεχίζω σταθερά και αδιάλειπτα την συμμετοχή μου στα δρώμενα της Πόλης μας, τιμώντας έμπρακτα τις ψήφους των συμπολιτών μας που με ψήφισαν.

Ειδικότερα είμαι Γραμματέας στην Δημοτική Επιτροπή Ισότητας όπου τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει σημαντικές δράσεις ενημέρωσης για τα δικαιώματα της γυναίκας, για την αντιμετώπισης της έμφυλης βίας, καθώς επίσης και τιμητική εκδήλωση για τις γυναίκες της Εθνικής Αντίστασης τιμώντας την Πετρουπολιώτισσα Σταματίνα-Λυκουρέντζου Ταλαγάνη  για την συνεισφορά της στον Αγώνα με την Εθνική Αντίσταση.

Πέραν αυτού τα τελευταία 5 έτη δραστηριοποιούμε ενεργά και στο γονεϊκό κίνημα αρχικά ως μέλος και έπειτα ως Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Πετρούπολης όπου σταθήκαμε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα δίπλα στους μαθητές και γονείς στις δύσκολες και πρωτόγνωρες χρονιές της πανδημίας, δρώντας ως καίριος σύνδεσμος μεταξύ του σχολείου αλλά και του δήμου και της πολιτείας, προκειμένου να αντιμετωπισθούν άμεσα τα πολλά και σύνθετα προβλήματα που προέκυπταν

Στην συνέχεια πριν από ένα χρόνο μαζί με ομάδα ενεργών γονέων πρωτοστάτησα με επιτυχία στην ενεργοποίηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου ΓΕΛ Πετρούπολης που είχε πάψει να εκπροσωπείται για πάνω από 4 έτη και στον οποίο εκλέχθηκα Γενικός Γραμματέας. Ήδη από τον 1ο χρόνο επαναλειτουργίας του έχουμε ήδη επιτύχει πολλά. Με την συνεχή επικοινωνία και συνδρομή του Δήμου συνεισφέραμε στη επαναλειτουργία του κυλικείου, την πληρέστερη κάλυψη σε καθαρίστριες καθώς και την αντικατάσταση του προβληματικού λέβητα και καμινάδας θέρμανσης. Παράλληλα συνδράμαμε σε σειρά δράσεων του σχολείου όπως μεταφορά μαθητών σε σχολικούς αγώνες, ημερίδα για Πρώτες Βοήθειες, συμμετοχή στις προετοιμασίες για φιλοξενία μαθητών του εξωτερικού στα πλαίσια του προγράμματος Εrasmus και σχολική γιορτή αποφοίτησης.

Ζητώ την στήριξη σας προκειμένου να καταφέρω να εκλεγώ, ώστε από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου να είμαι σε θέση να πράξω και να διεκδικήσω ακόμη περισσότερα, τόσο στους παραπάνω τομείς που ήδη δραστηριοποιούμαι, όσο και στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού και ειδικότερα του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου μας, ώστε να αποκτήσει πιο σύγχρονες και έξυπνες υποδομές, με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης του δημότη περιορίζοντας ταυτόχρονα τα κόστη και τις αστοχίες.

Προτρέπω λοιπόν όλους να συμμετάσχουν ενεργά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στο πλευρό της Ενωμένης Πετρούπολης, επιλέγοντας συνειδητά τους πιο άξιους για να αλλάξουν το μείγμα διακυβέρνησης προς το καλύτερο, ώστε η πόλη μας, η Πετρούπολη, την επόμενη κομβική πενταετία να φτάσει στο επίπεδο που της πρέπει και της αξίζει.

Καλή επιτυχία Πετρούπολη!

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top