Ακριβή Μπαμπαρούτση

ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΤΣΗ ΑΚΡΙΒΗ

Ονομάζομαι Ακριβή Μπαμπαρούτση.

Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα, κατάγομαι από την Κυπαρισσία Μεσσηνίας και μένω μόνιμα στην Πετρούπολη από το 1987.

Είμαι παντρεμένη με τον Ταξιάρχη Αποστολίδη με τον οποίο και έχω 3 παιδιά.

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής Θεσσαλονίκης. Έως το 2008 εργάστηκα ως βασική Διαιτολόγος –Διατροφολόγος σε διάφορα κέντρα αδυνατίσματος καθώς και σε Διαιτολογικό Γραφείο στην Αθήνα.

Από το 2008 διατηρώ το δικό μου Διαιτολογικό Γραφείο στην Πετρούπολη παρέχοντας υπηρεσίες διατροφής στους συμπολίτες μας.

Μέχρι σήμερα έχω λάβει μέρος σε πολλά Συνέδρια και ημερίδες Διατροφής, ενώ ταυτόχρονα έχω πραγματοποιήσει ένα σύνολο από  διαλέξεις σε αθλητικούς συλλόγους και σχολεία στη Πετρούπολη και το Ίλιον.

Είμαι ειδική Γραμματέας στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνάσιου Ιλίου, επιθυμώντας με αυτό τον τρόπο να συμβάλλω και εγώ στην επίλυση των προβλημάτων του σχολείου.

Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά  με τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές και ζητώ τη στήριξή σας, καθώς μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τους συμπολίτες μας και γίνομαι αποδέκτης των πολλών προβλημάτων που αφορούν την πόλη μας . Μαζί τους μοιράστηκα σκέψεις και ανησυχίες για σημαντικά θέματα της πόλης, για τα οποία είμαι πρόθυμη να συμβάλλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για αυτό και θεωρώ μεγάλη  τιμή που μου δίνεται η ευκαιρία , μετά από πρόταση του εν ενεργεία και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Στέφανου Βλάχου να συμμετάσχω στο συνδυασμό ¨ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ¨. Πιστεύω, ότι ο ίδιος και όλη η ομάδα του, είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Πετρούπολη, θα εργαστούμε σκληρά για το κοινό καλό και να ολοκληρωθεί η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου στο κοινό αγώνα μας!

Κοινοποίηση σε:
Scroll to Top